Selecteer een pagina

Onafhankelijk bedrijfsadvies

Als voormalig bedrijfsleider en boekhouder-fiscalist lezen wij uw cijfers, strategie, organisatie en projecten als geen ander: eenvoudigweg vanuit de dagdagelijkse praktijk.

30 jaar ervaring in dit vak hebben ons geleerd wat toepasbaar is en resultaat oplevert en wat mooie maar onuitvoerbare theorie is.

Dus of het nu gaat om resultaatmeting van filialen, afdelingen of producten; ze omvormen, saneren of afstoten; de analyse en optimalisatie van de kasstroom; het oplossen van problemen en bottlenecks; de analyse van balans- en financieringsstructuren; waarderingsoefeningen; creatie van aandeelhouderswaarde; budgetten; …

Wij komen met een diplomatische, praktische benadering en leveren u toepasbare oplossingen. Die kunnen wij ook in de praktijk brengen indien u dat wenst.

Hands-on management

Vele jaren ervaring als bedrijfs- en afdelingsleider, zowel in multinationals als KMO’s, scheppen een band met het leiderschap en de te beheersen werkstroom.

Bij tijdelijke capaciteitsproblemen; behoefte aan gespecialiseerde knowhow; crisissituaties; investeringen in nieuwe activiteiten, afbouw van afdelingen of vestigingen, bedrijfsverkoop, … nemen wij samen met u het project in handen.

U houdt uw handen vrij voor de dagdagelijkse gang van zaken. U wordt enkel geconfronteerd met de strategie, de voortgang en het resultaat.

Projecten kunnen vanaf een sporadische tussenkomst van enkele uren tot enkele dagen per week. Altijd volgens een strikte planning.

Bij dat alles verkopen wij knowhow en ervaring, geen leercurves.

Bedrijfsverkopen

Wij begeleiden u van A tot Z bij de realisatie van uw levenswerk. Bij externe expansie door acquisities vertrekken wij van uw behoefte, niet van het aanbod op de markt.
Handelsfondsen of aandelen, In- of exclusief vastgoed, het maakt geen verschil.

Alles in absolute discretie, rekening houdend met uw wensen en waar nodig in nauwe samenwerking met uw vertrouwde adviseurs.

Tijdlijn bedrijfsverkoop: